Roodborstje T-shirt

Soms zijn er van die stoffen waar je direct ‘verliefd’ op bent. Dat was bij mij het geval met de biojersey met roodborstjes. Het is een zacht stofje en de kleur van de roodborstjes fleurt het donkerblauw op en past er perfect bij. Ik koop geen stofjes zonder dat ik een projectje voor ogen heb (wegens te veel ongebruikte stofjes in de kast). Toen mijn dochter onlangs een nieuwe t-shirt kon gebruiken, liet ik haar eens kijken op de webshop van Sprookjesstof en koos ze tot mijn vreugde voor de stof met de roodborstjes.  Het model is dat van de Bunny sweater uit Ottobre winter 6/2018, waarvan ik voor- en rugpand en de mouwen een beetje verlengd heb. De stof is zeer aangenaam om mee te werken en krult niet op aan de randen zoals sommige andere stretch-stoffen. Zowel mama als dochter zijn erg tevreden met het resultaat!  Mijn ervaring met andere stofjes van Sprookjesstof leert dat de kleuren ook na veel wasbeurten mooi blijven, en ik voorzag wat extra lengte in de mouwen, dus hopelijk kan ze er nog lang van genieten.  
Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Blog

Heeft u een vraag?
Webshop gemaakt met EasyWebshop